joi, 28 martie, 2024

CUM ARATA femeia care isi “INCHIRIA” copilul pentru cateva sute de lei! Stripteuza de Bucuresti isi ducea fetita de 3 anisori la ORGII

Distribuie:

Publicat:

Laura R., o tanara mamica de meserie stripteuza in cluburile de lux din Bucuresti, a fost arestata preventiv la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce s-a aflat ca obtinea profituri de pe urma exploatarii propriului copil.

Impreuna cu sotul ei, Razvan R. arestat si el, cei doi castigau bani frumosi in urma favorurilor sexuale pe care aceasta le facea, dar si de pe urma fetitei lor, informeaza Adevarul.

Cei doi soti au fost acuzati de pornografie infantila, dupa ce un barbat a ajuns suspectat ca a violat fetita de 3 ani a celor doi, cu acceptul parintilor.

Costul unei partide sexuale cu fetita ar fi costat intre 500 si 600 de el.

In urma unor interceptari telefonice, s-a aflat ca micuta ramanea de multe ori incuiata intr-o camera, in apartamentul in care cei doi soti locuiau, in special cand parintii erau ocupati.

“Acestia nu au loc de munca, practica prostitutia impreuna sau separat, isi neglijeaza sau abuzeaza fiica pe care o incredinteaza in repetate ocazii inculpatului Catalin S., fie pentru ca acesta sa o supravegheze, fie pentru a intretine relatii sexuale”, au aratat anchetatorii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img