vineri, 29 martie, 2024

Cum arata fiica lui Cristian Boureanu dupa ce a fost batuta. Are fata tumefiata. Imagini infioratoare

Distribuie:

Publicat:

Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost batuta – sambata noaptea – intr-un club din Bucuresti. Tatal tinerei a confirmat incidentul.

Nenorocirea s-a intamplat in celebrul club Loft. Tanara a ajuns acolo pentru o distractie ca la carte, asa cum obisnuieste s-o faca atunci cand calca pragurile cluburilor, doar ca totul a iesit pe dos. Ba chiar mai prost decat in cele mai negre cosmaruri! Ioana a fost batuta cu salbaticie de trei tinere, toate de etnie roma, din spusele martorilor.

Ioana Boureanu a suferit rani serioase, iar medicii i-au pus mai multe copci. Tanara a iesit bandajata pe fata, de la Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici”, informeaza click.ro. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Ioana alaturi de tatal ei. Aceasta a incercat sa isi ascunda bandajele cu o sapca, insa pe fata ei se vad clar urmele bataii incasate in club.

Cristian Boureanu, extrem de afectat, a declarat ca se afla ”intr-o situatie foarte delicata. Fiica mea a fost batuta, are capul spart. Am fost la medic si au cusut-o. I-au spart un pahar in cap fix ca in filemele de groaza. Sangele a inceput sa tasneasca…”.

Batausele i-au spart capul Ioanei Boureanu

Ioana Boureanu era in club cu prietenele, fiind vorba despre petrecerea de majorat a uneia dintre ele. Tanara a mers la baie, la un moment dat, acolo unde trei fete s-au napustit asupra ei. Motivul invocat de ele este acela ca fiica lui Boureanu a incercat sa isi faca loc printre ele. Au batut-o si a fost nevoie de interventia agentilor de securitate ai clubului.

Ulterior, fiica lui Boureanu s-a dus la farmacie si si-a bandajat ranile, apoi s-a intors in club. Dar totul a degenerat. Agresoarele o asteptau in club si au luat-o din nou la bataie. Batausele i-au spart capul Ioanei Boureanu, ea fiind transportata de urgenta la spital, acolo unde medicii i-au pus copci.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img