joi, 18 aprilie, 2024

Cum arata fiica lui Mugur Mihaescu, actorul din „Vacanta Mare”

Distribuie:

Publicat:

Pe Mugur Mihaescu nu-l amintim din sitcomul de comedie "Vacanta Mare" difuzat de Pro Tv, insa, din pacate, in ultimii ani a fost din ce in ce mai putin prezent pe micile ecrane, dedicandu-si timpul stand-up-ului, dar si vietii de familie.

Mugur Mihaescu, in varsta de 51 de ani, cunoscut pentru interpretarea de exceptie a personajelor Leana si Garcea, joaca in realitate cu mult talent si devotament rolul de familist convins. Actorul este insurat cu Rodica Mihaescu si au impreuna o fiica, pe nume Ivona, in varsta de 21 de ani.

Ivona Mihaescu studiaza si lucreaza in Londra si chiar daca Mugur si-ar fi dorit ca fiica sa sa urmeze cursurile Facultatii de Medicina, aceasta a preferat sa invete administrarea afacerilor. De altfel, tatal sau nu i-a interzis niciodata nimic, insa o singura mare rugaminte a avut: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desavarsire. Pentru mine exista o singura porunca: „Nu face rau!”. Si daca ea va intelege aceasta porunca, data de o morala si de o buna crestere, cred ca a inteles esentialul”, – povestea in trecut Mugur Mihaescu intr-o emisiune de televiziune.

Ivona, fiica lui Mugur Mihaescu, a absolvit in anul 2016 Liceul „Gherghe Lazar”, sectia Stiinte ale Naturii, iar examenul de Bacalaureat l-a promovat cu mediat 9,95.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img