vineri, 29 martie, 2024

Cum arata Gina Pistol, GRAVIDA in 8 luni! Luna viitoare il face tatic pe Smiley! IMAGINI INCREDIBILE cu prezentatoarea tv la shopping!

Distribuie:

Publicat:

Frumoasa Gina Pistol, gravidă în 8 luni, face pregătiri pe ultima sută de metri pentru bebelușul care stă să vină pe lume. Prezentatoarea TV și iubitul ei, Smiley, vor deveni părinții unei fetițe în aproximativ o lună de zile.

Cum arată Gina Pistol, gravidă în 8 luni

Chiar dacă se află în ultimul trimestru de sarcină, perioadă când viitoarele mămici experimentează oboseala acută, retenție de apă, picioare umflate și burtică voluminoasă, Gina Pistol pare că face față cu brio provocărilor și este nerăbdătoare să-și strângă copilul la piept.

Până la minunatul moment însă, vedeta vrea să se asigure că este totul pregătit pentru bebelușa ei și a plecat la cumpărături să achiziționeze și ultimele lucruri de care mai are nevoie. Deși are o burtică vizibilă, Gina Pistol se descurcă de minune și este cât se poate de activă, în ciuda kilogramelor pe care le-a acumulat pe parcursul sarcinii.

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o într-un mall din Capitală, în timp

ce era la shopping. În imagini se poate observa că sarcina îi priește Ginei Pistol, iar vorba celebră„femeile însărcinate sunt cele mai frumoase ” se aplică cu desăvârșire și în cazul prezentatoarei TV. Îmbrăcată sport, în haine largi și comode, blondina pare ușor obosită din cauza efortului, însă, cât timp a vorbit cu o reprezentantă a unui magazin, și-a revenit și a luat-o iar din loc.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img