vineri, 26 aprilie, 2024

Cum arata in prezent Cristina Rus, dupa trei nasteri. E casatorita cu un milionar!

Distribuie:

Publicat:

Cine nu și-o amintește pe Cristina Rus, cântăreața care cu ani în urmă făcea furori alături de Andreea Bănică, în trupa Blondy? Blonda a dispărut complet din peisaj, încă de acum câțiva ani.

A renunțat la muzică, pentru a se dedica în întregime familiei. Și e o mămică extrem de ocupată la cei 38 de ani ai săi. În luna ianuarie a acestui an, a născut cel de-al treilea copil al său.

Pe 19 ianuarie a adus pe lume o fetiță. Mai avea acasă un băiat, Dragoș, de 10 ani, botezat după numele soțului ei, Dragoș Bîlteanu, și o fetiță, Cristina Maria, de 6 ani.

Despre numele acesteia, artista declara: „Am ales Cristina pentru că este numele meu şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult”.

Cristina Rus s-a căsătorit cu milionarul Dragoș Bîlteanu în 2009, când era la apogeul carierei sale. Averea acestuia era estimată, în 2004, la 90 de milioane de euro.

A ales să renunțe complet la scenă și să se dedice 100% familiei, fără niciun regret. De altfel, nici nu ar avea nevoie să muncească, data fiind situația sa materială.

SURSA: LIBERTATEA.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img