joi, 25 aprilie, 2024

Cum arata o femeie, dupa ce a slabit 54 de kilograme

Distribuie:

Publicat:

Bonnie Stainer, o femeie de 35 de ani din Marea Britanie, a avut parte de o transformare miraculoasa in doar patru ani. In decembrie 2015, femeia, care isi creste singura cei doi copii, cantarea 105 kilograme. Era pe cale de a renunta la cariera sa de DJ, insa a decis ca este momentul pentru o schimbare. Astfel, Stainer a inceput sa mearga la sala de sase ori pe saptamana, si-a schimbat obiceiurile alimentare si a ajuns in cativa ani sa slabeasca 54 de kilograme, potrivit stirileprotv.ro, care citeaza Profimedia.

„Nu am avut probleme cu greutatea pana la prima sarcina. Mancam tot ce nu trebuia sa mananc, ceea ce imi facea placere atunci, insa kilogramele s-au adaugat. Dupa ce am nascut, am incercat sa slabesc si sa ma simt din nou bine in pielea mea, dar in sase luni eram iarasi insarcinata cu a doua fiica si am reluat aceleasi obiceiuri. Cativa ani, am lucrat ca DJ, dar apoi mi-am pierdut increderea. Apoi am decis sa strang bani pentru o organizatie si m-am inscris la Maratonul din Londra, din 2017. Am iesit pe locul 12, dar am continuat sa fac exercitii fizice si sa mananc sanatos”, a marturisit ea pentru The Sun.

Cu timpul, a inceput sa bea mai multa apa, sa tina dieta si sa mearga la sala de sase ori pe saptamana. „Uneori ma trezesc la 06.00 dmineata sa fac 30 de minute de exercitii”, a mai spus ea. De cand si-a schimbat stilul de viata, Bonnie a inceput sa aiba multe oportunitati in cariera. A primit oferte sa lucreze ca model, iar contul de Instagram e urmarit de 20.000 de persoane. „Nu am crezut ca am vreo sansa sa devin Modelul Anului desemnat de revista Glamour UK. Oamenii cred ca sunt aroganta din cauza succesului recent, dar sunt foarte rationala”, a mai spus ea.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img