vineri, 29 martie, 2024

Cum arata sotia lui nea Marin! Artistul si Maria Barbu s-au casatorit in urma cu aproape 40 de ani

Distribuie:

Publicat:

Nea Marin, pe numele din buletin Marin Barbu, este unul dintre cei mai efervescenti artisti de pe scena showbizului romanesc. Desi e o persoana foarte deschisa, sociabila si mereu pus pe sotii, nea Marin a pastrat o anumita distanta atunci cand a fost vorba de camerele de filmat si familia lui. Astfel, putini sunt aceia care stiu cine este, dar si cum arata sotia lui.

In varsta de 60 de ani, nea Marin si aleasa inimii sale si-au unit destinele in urma cu aproape patru decenii.

“Nu a fost greu sa am un sot ca el, ne-am casatorit din mare iubire, chiar si atunci cand au fost momente grele ne-am completat si am rezolvat totul impreuna”, a declarat Maria Barbu, potrivit wowbiz.ro.

Cei doi si-au contruit o familie frumoasa, iar in prezent, ei au un nepot si o nepoata de care sunt tare mandri si isi petrec tot timpul liber impreuna cu acestia.

“Ea este sotia mea de 35 de ani si este cea care mi-a suportat toate nebuniile si ii multumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, a marturisit in urma cu cativa ani nea Marin.

Ziua de nastere a sotiei lui nea Marin este pe 22 ianuarie. Una dintre urarile transmise in public de artist a sunat asa: “La multi ani, scumpa mea sotie!!! Tu esti totul pentru mine, asa cum noi suntem totul pentru tine”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img