vineri, 26 aprilie, 2024

Cum arata sotia lui Nea Popa din La Bloc. Anuntul facut acum de Draguta

Distribuie:

Publicat:

De-a lungul anilor telespectatorii PRO l-au putut urmării într-unul din sitcom-urile românești apărute în anii 2000. Toată lumea îl știe de ”Nea Popa”, din celebrul serial de comedie ”La Bloc”. Actorul Tudorel Filimon a împlinit o frumoasă vârstă pe 26 iulie și a fost sărbătorit în familie.

”Nea Popa” ajuns la 67 de ani și cu datorii

Pentru cei care un îl cunosc pe cel ce i-a dat viață personajului ”Nea Popa” din celebrul serial ”La Bloc”, s-a născut pe 26 iulie 1953, și are în palmares peste 25 de filme și peste 36 de personaje interpretate, în diferite piese de teatru, de-a lungul timpului. Pe 26 iulie a împlinit 67 de ani, săbărtoriți alături de familie, în vreme de pandemie, la Cornetu , acolo unde locuiește de altfel, alături de soția sa, Drăguța Filimon.

”La mulți ani, om drag sufletului meu! Să fii sănătos și să mă ții de mână încă vreo 20 de ani! La mulți ani, ești totul pentru mine”, a scris Drăguța Filimon, soția actorului.

Datoriile a umbrit sărbătoarea familie Filimon

Din păcate sărbătoare familiei Filimon este umbrită de problemele financiare pe care cei doi le au de câțiva ani buni, Drăguța FIlimon pierzând în luna decembrie 2019, un proces cu o societate care acordă credite. Este vorba de un ligitiu ce are ca subiect un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi, în valoare de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită. Din păcate nu este primul proces pierdut de cei doi. În 2015 Tudorel Filimon a avut un alt proces în care a pierdut o vilă în cartierul Andronache. Contractul respectiv de credit avusese clauze extrem de severe, iar acum Tudorel și Drăguța Filimon încearcă să întoarcă executarea silită din 2015, dar șansele sunt foarte mici.

Sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img