joi, 18 aprilie, 2024

Cum au fost găsiți cainii Cristinei Țopescu? Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă

Distribuie:

Publicat:

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani și a fost găsită în cursul serii de duminică, după ce o vecină i-a observat absența de câteva săptămâni și a decis să sune la Poliție. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Ce s-a întâmplat cu câinii prezentatoarei? Mulți știu faptul că regretata Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și îi cheltuia mulți dintre banii câștigați pe salvarea și tratarea câinilor bolnavi, abandonați sau răniți. Era extrem de apreciată în rândul salvatorilor de animale, care i-au lăudat adesea implicarea și gesturile de mărinimie.

Din primele informații pe care presa le-a oferit s-a aflat despre Cristina Țopescu faptul că avea mai mulți câini în grijă. Unii ar fi fost găsiți morți, chiar lângă ea, dar cinci dintre ei au reușit să supraviețuiască și au fost preluați de oameni cu suflet mare, care au dorit să ajute.

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CÂINII CRISTINEI ȚOPESCU

Au ieșit la iveală informații despre câinii pe care îi avea Cristina Țopescu la casa ei din Tunari.

„Am ajuns la fața locului (…) Câinii nu sunt în stare gravă, unul din ei era în tratament și a fost luat de o vecină, alți doi au fost luați de o altă vecină în memoria Cristinei Țopescu și restul au fost luați de Kiki Bărbuceanu (…) Procurorii care au ajuns acolo au fost niște oameni cu suflet, primul lucru pe care l-au făcut când au ajuns acasă au pus apă și hrană câinilor (…).

Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale

Au fost cinci câini deștepți, din curte, care au spart un sac de mâncare și s-au hrănit. Probabil că au avut multă apă la dispoziție dacă au reușit să reziste trei săptămâni, fără să moară în casă de foame”, a dezvăluit Marius Chircă de la Asociația Kola Kariola, care se ocupă de salvarea animalelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img