News Flash:

Cum fac maicutele de la Manastirea Prislop cei mai buni ardei umpluti de post. Nu o sa-ti vina sa crezi ca nu au carne

6 Aprilie 2017
1694 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
7 ardei grasi
1 ardei
2 morcovi
2 cepe
150 g orez
3 rosii
boia de ardei dulce
piper
sare
50 ml ulei
1 lingura de faina
1 lingurita de vegeta
patrunjel
Mod de preparare:
Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac. Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pana capata o consistenta buna de umplut ardeii.
Mod de preparare:
Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac. Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pana capata o consistenta buna de umplut ardeii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 35 queries | Mysql time :0.016337 (s)