sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Cum și-a serbat Iulia Sălăgean ziua de naștere. De ce surpriză a avut parte fosta iubita a lui Alex Bodi

Distribuie:

Publicat:

Iulia Sălăgean și-a serbat ziua de naștere acum câteva zile și a avut parte de surprize inedite. Fosta iubită a lui Alex Bodi a povestit în exclusivitate pentru Antena Stras cum și-a petrecut ziua de naștere, de ce surprize a avut parte. Aceasta nu a fost uitată nici de tatăl fetiței sale, Alex Bodi, care i-a transmis și el o urare de ‘’La mulți ani’’.

Iulia Sălăgean este o mămică tânără care petrece tot timpul cu fiica ei. Acum câteva zile a fost ziua ei de naștere, iar cea mică i-a fost alături pe tot parcursul zilei. Fosta iubită a lui Alex Bodi a avut parte de surprize de ziua ei și a spus și care a fost cel mai emoționant moment dintre toate.

Cum a petrecut Iulia Sălăgean de ziua ei

Iulia Sălăgean a avut parte de o zi de naștere foarte frumoasă. Aceasta a povestit că a avut câte puțin din toate, iar surprizele nu au lipsit. Fosta iubită a lui Alex Bodi a fost la o mănăstire alături de niște prietene și fiica ei, iar seara a ieșit la restaurant. Blondina a mărturisit că niște prietene au așteptat-o acasă cu baloane, tort, cadouri și a rămas foarte impresionată.

‘’De ziua mea am fost chiar la o mănăstire. Așa am petrecut și anul trecut, cu o prietenă care este născută în aceeași zi cu mine, după care am venit acasă și m-a așteptat o surpriză. Prietenele mele m-au așteptat în casă, cu baloane, tort și ieri am ieșit puțin. Nu am primit vreun mesaj emoționant de la o persoană anume. Cel mai emoționant moment a fost chiar la mănăstire când ne-a cântat toată biserica ‘’La mulți ani’’, preoții și toată lumea. Am avut puțin din toate și distracție, și surprize, și a fost așa liniștitor pentru suflet la mănăstire. Am avut din toate. Cea mică este mereu cu mine. A fost și la mănăstire și aseară în oraș. Am fost la un restaurant’’, a declarat Iulia Sălăgean pentru Antena Stars.

De asemenea nici Alex Bodi nu a uitat de mama copilului său de ziua ei de naștere. Iulia Sălăgean a mărturisit că Alex Bodi i-a transmis și el ‘’La mulți ani’’.

‘’Da, normal. Ar fi fost culmea să nu îmi dea’’, a mai spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img