joi, 25 aprilie, 2024

Cum își educă Codin Maticiuc copiii. Afaceristul a dat din casă: “Mi-ar plăcea ca măcar…”

Distribuie:

Publicat:

Codin Maticiuc este un om împlinit. Are o familie frumoasă, care este pe cale să se mărească, o afacere de succes, un proiect pentru spitale și o viață așa cum își dorește. Acesta este foarte fericit, mai ales de când a aflat că iubita lui este din nou însărcinată. De când a apărut Smaranda în viața lui, Codin Maticiuc s-a schimbat radical. Afaceristul încearcă să le ofere o educație bună copiilor lui. Cum face asta.

În vârstă de 41 de ani, Codin Maticiuc trăiește viața la care visa de mult. Afaceristul este la casa cu lui, cu soție, copii, iar familia lui așteaptă un nou membru. El își dedică foarte mult timp familiei și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu fiica lui, deși are și multe alte treburi de rezolvat. Cu toate acestea, afaceristul și iubita lui încearcă să își educe copii cu mult bun simț și modestie.

Cum își educă Codin Maticiuc copiii

Zilele acestea Codin Maticiuc s-a împreună cu familia la Londra. Acesta este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește mereu cu internauții momente din viața lui. De data aceasta, el a postat câteva imagini cu fiica lui de la Londra și spune că este pentru prima dată pentru copiii lui când ajung acolo.

Pe lângă asta, Codin Maticiuc mai spune că cei mici purtau haine ieftine, stăteau la un hotel cu preț moderat și le-a cumpărat multe jucării, recunoscând că la acest capitol încă lucrează. Deși își permite oricând să le cumpere celor mici haine de brand, afaceristul și iubita lui își cresc copiii cu modestie și mult bun simț. Nu vor ca cei să fie niște copii răsfățați și cu pretenții mari financiare, motiv pentru care au recurs la această metodă modestă de educație a lor.

‘’Prima Londra pentru copii și dacă ar vedea vreodată postarea asta aș vrea să știe așa: purtau haine foarte ieftine, stăteau la un hotel cu preț moderat, le-am cumpărat jucării destul de multe (la asta încă lucram) și i-am dus la teatru la Lion King deși biletele au fost exorbitante. Mi-ar plăcea să rămână măcar cu asta de la noi’’, a scris Codin Maticiuc pe Instgram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img