marți, 19 martie, 2024

Cum îți faci cont și pariezi la Publicwin

Distribuie:

Publicat:

Dacă ai vrea să pariezi la Publicwin, există câțiva pasi simpli pe care trebuie să îi parcurgi în așa fel încât să îți creezi propriul cont și să ai acces la pariuri.

·               De ce Publicwin?

Publicwin este pe piață din anul 2016 și în prezent are 100 de agenții stradale. Pentru cei familiarizați cu internetul, Publicwin are și un website activ încă din 2017, de când a primit și licență ONJN. Motivul pentru care foarte mulți pariori aleg Publicwin este datorat ușurinței cu care pașii de logare se efectuează și a posibilității de a plasa pariuri chiar și de la o agenție stradală, în drum spre supermarket. De asemenea, bonus Publicwin este un alt motiv important, fiind unul dintre cele mai mari din industrie.

·               Cum te loghezi?

Pentru a-ți face un cont și a te loga ulterior este nevoie să intri pe pagină și să dai click în dreapta sus pe butonul de înregistrare. Într-un pas următor ți se va deschide o pagină cu trei ferestre. Una este despre datele utilizatorului, a doua este despre datele personale, iar a treia este cu o confirmare. Fiecare secțiune în parte trebuie completată cu atenție.

·               Prima secțiune

Mai întăi introduci numele utilizatorului, parola, setezi o întrebare de securitate și un răspuns și adaugi adresa ta de e-mail. Mai departe trebuie să îți definești un nume de utilizator, conform standardelor website-ului: minim 6 caractere, cu cifre și litere. Tot așa alegi și o parolă, pe care vă trebui să o introduci de 2 ori. Mai departe, adaugi din noua dresa de e-mail și întrebarea de securitate în funcție de cele recomandate. Următorul pas este să demonstrezi că nu ești robot și după bifarea acestui câmp mergi mai departe la datele personale.

·               Secțiunea a doua

A doua secțiune este despre datele date personale. Aici trebuie să completezi toate datele tale, de la nume, prenume, adresa completă, data nașterii și numărul de telefon. Este important ca aceste date să fie reale și nu fictive, pentru că în mod contrar va fi mai greu să îți deschizi contul. Dacă nu ești sigur ce cod postal ai, poți încerca să îl afli pe coduripostale.ro. La numărul de telefon trebuie să introduci exact toate cifrele, mai puțin prima cifră 0. Datele personale trebuie să coincidă cu cele din cartea de identitate.

·               Secțiunea a treia

În final mai trebuie să confirmi aceste informații prin introducerea CNP-ului exact ca și în cartea de identitate și să confirmi faptul că ești cetățean român. La final, este foarte important să contribui la protecția minorilor, bifând că ai minim 18 ani. De îndată ce ai bifat că eșt icetățean roman și că ești de acord cu termenii Publicwin, poți începe să plasezi pariuri.

Nu este greu să îți faci un cont la Publicwin și să pariezi în mod regulat, însă dacă nu ești de acord să dai datele tale personale, cel mai probabil va trebui să renunți la a mai juca. Pentru că jocurile online sunt foarte strict controlate de lege, este nevoie să contribui furnizând orice informație personală, de la cod numeric personal, la adresa de reședință și număr de telefon și în felul acesta activitatea ta fi în conformitate cu legea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img