sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum l-a scapat Laura Codruta Kovesi, de un dosar, pe fostul sot

Distribuie:

Publicat:

Informatii bomba dintr un dosar in care apare numele sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este vorba despre dosarul autostrazii Sibiu-Orastie, instrumentat de procuroarea Mihaela Moraru Iorga, recent demisa de la DNA, in care este implicat si fostul sot al sefei DNA, Eduard “Bebe” Kovesi. Evenimentul ZIlei scrie ca ancheta in acest dosar s-a oprit in momentul in care procurorii au aflat fostul sot la Laurei Codruta Kovesi a furnizat materiale de constructii pentru autostrada surpata. Bebe Kovesi nu a facut altceva decat sa se interpuna in contractele de furnizare de materiale de contructii, pentru a asigura “spatele” si protectia firmelor de constructii, in schimbul unor milioane de euro, mai scriu jurnalistii de la EVZ.

Este vorba de acel tronson de autostrasa SibiuOrastie, care s-a parbusit. Stiti scandalul, la doar 10 luni de la inaugurare, pur si simplu, nu s-a mai putut circula pe el pentru ca a fost distrus aproape in toatalitate, un tronson care a fost platit aproape 90% de stat si care, potrivit analizelor, Corpului de Control al ministruluiTransportului, s-a produs acest dezastru, din cauza materialelor folosite”, a declarat jurnalistul Dan Andronic in emisiunea Previziuni.

Dosarul a ajuns la DNA in 2015.

Dosarul a pornit puternic in 2015, dupa care suntem la jumatatea lui 2017 si nu s-a mai intamplat nimic. Din ce a dezvaluit colegul meu, este vorba despre faptul ca in momentiul in care s-a descoperit ca Bebe Kovesi, fostul sot al sefei DNA, este cel care a furnizat materialele de constructie, e vorba de umplutura de sub covorul asfaltic, pur si simplu ancheta s-a gripat. In conditiile in care raportul ministrului Transportului se spune ca din cele patru sorturi de balastru, stratul care se pune sub asfalt, trei au fost neconforme, iar unul lipsea cu desavarsire”, mai spune jurnalistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img