vineri, 26 aprilie, 2024

Cum ne adaptăm garderoba în sezonul de tranziție

Distribuie:

Publicat:

Suntem în mijlocul primăverii, totuși vremea caldă nu și-a intrat cu adevărat în drepturi. Temperaturile oscilante derutează întreaga strategie a garderobei și se impun câteva măsuri de adaptare la sezonul de tranziție. Ai vrea să renunți la bocanci, dar parcă nu te poți baza încă pe pantofi. Ți-ar plăcea să treci la rochii, dar nu ești pregătită să renunți la pantaloni. Cum ieșim din confuzie? Simplu. Combinăm piesele din sezonul rece cu cele pentru sezonul cald și mizăm pe confort.

Ținute de tranziție pentru stradă

Moda de streetwear este extrem de permisivă și impune chiar asocieri creative. Aici te poți juca cu nuanțe și texturi. De exemplu, combină o pereche de pantaloni cargo negri sau kaki, din sezonul rece cu o bluză cu imprimeu cald sau cu un top fin într-o culoare neutră. De asemenea, poartă în continuare jeanșii preferați cu un tricou simplu și o jachetă bomber din fleece. În ceea ce privește încălțămintea, mizează pe pantofii sport. Aceștia sunt confortabili și merg în ținute pentru orice sezon. Aici găsești o varietate de modele din care să alegi https://www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-pantofi_sport_si_tenisi.

Poți opta pentru o pereche de adidași cu aspect masiv și model colorblock, care ies în evidență prin extravaganță și, în același timp, asigură confortul termic. Dacă alegi o ținută mai minimalistă, cu pantaloni pensați din stofă, pulover și blazer, poți combina cu o pereche de sneakerși albi.

Combinații câștigătoare pentru week-end

În timpul liber este cu atât mai ușor să optezi pentru diferite stiluri sport în care poți adapta piesele pe care le ai deja în garderobă. Așa cum am menționat mai devreme, jocul între nuanțe și texturi creează un efect vizual remarcabil și îți garantează confortul termic. Poartă un palton din blană artificială într-o culoare neutră peste pantaloni largi din mătase și maiou. Sau alege un cardigan lung din lână într-o nuanță pastel și combină cu tricou alb și pantaloni din denim gros. Jacheta din denim și geaca de piele sunt două piese nemuritoare în sezonul de tranziție. Combină-le creativ în ținute lejere, fie cu o rochie lungă tricotată, fie cu jeanși cu talia înaltă. Pantalonii cargo și pantalonii foarte largi domină tendințele în această primăvară. Bucură-te de confortul lor și jonglează cu încălțămintea pentru a obține stilul dorit. De la chunky trainers la sneakers cu croială slim sau teniși, orice model de pantof sport te avantajează în sezonul de tranziție. Succes la combinare și asortare!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img