miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum poți obține mai mult fum atunci când fumezi narghilea?

Distribuie:

Publicat:

Atunci când fumează narghilea, ceea ce își doresc cele mai multe persoane este un nor imens de fum. Există mai multe modalități prin care puteți obține un nor gros de fum. În general, pregătirea corespunzătoare a unui dispozitiv de fumat va determina întotdeauna cantitatea de fum produsă. Indiferent de aromele alese, cel mai mult contează pregătirea corespunzătoare care îndeplinește un rol crucial în ceea ce privește cantitatea de fum pe care o veți obține. Presărați amestecul de shisha în bol, concentrându-vă pe margini. Puteți folosi o furculiță pentru a răspândi ușor amestecul. Nu umpleți niciodată până la refuz. Totuși, în funcție de marca de tutun aleasă, poate fi necesar să adunați amestecul foarte bine în bol pentru a obține rezultatul dorit. Indiferent de tutunul pe care îl folosiți, nu îl lăsați să atingă folia pentru a preveni astfel arderea. Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită și găurilor, deoarece o gaură blocată înseamnă mai puțin fum.

<![endif]–>

Iată și alte modalități prin care puteți obține un fum gros atunci când fumați narghilea:

Folia de aluminiu

Folia de aluminiu acționează atât ca scut, cât și ca un conductor de căldură. Ar trebui să folosiți o folie de aluminiu de înaltă densitate pentru că își menține mai bine forma și pentru că, desigur, este mai groasă. Partea lucioasă ar trebui să fie orientată în jos pentru o mai bună conducere a căldurii. Când folosiți folie de aluminiu de înaltă densitate, este necesar doar un singur strat pentru a acoperi vasul. Cu cât este mai gros, cu atât căldura va ajunge mai greu la narghilea.

Poziționați cărbunii

Există, în mod obișnuit, două tipuri de cărbuni pe care îi puteți folosi pentru narghilea, și anume cărbuni naturali și cărbuni cu ardere rapidă. Aceștia din urmă vin într-un disc circular de mărimea unui disc de hochei. În schimb, cărbunii naturali sunt cărbuni mici în formă de pătrate. În magazinul online Shisha București veți găsi mai multe opțiuni de cărbuni, precum și alte accesorii care vor transforma experiența de a fuma narghilea într-una mai ușoară, mai plăcută și relaxantă. În funcție de bolul de la narghilea, puteți folosi fie un întreg cărbune cu ardere rapidă, fie îl puteți mărunți și așeza apoi bucățile pe folie. Acordați atenție la găurile pe care le-ați făcut pe folie, precum și la găurile bolului atunci când poziționați cărbunii. Dacă folosiți cărbuni naturali, sunt suficienți doar doi sau trei. Îi puteți poziționa unul față de celălalt sau într-o formațiune triunghiulară pentru a distribui mai bine căldura.

Mutați cărbunii

Nu toți cărbunii ard în același mod și cu aceeași viteză. Din acest motiv, este necesar să mutați cărbunii pe suprafața foliei la fiecare cinci minute. Astfel, veți uniformiza conducerea căldurii, ceea ce duce la o ardere mai eficientă a tutunului.

Strângeți toate piesele detașabile

Verificați de două ori toate piesele detașabile pentru a vedea dacă nu există goluri care pot permite ieșirea fumului din narghilea. Strângeți bine toate piesele și verificați garniturile pentru a vă asigura că sunt complet etanșate. Înlocuiți-le dacă veți considera că este necesar.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img