News Flash:

Cum punem corect ardeii copti la borcan

21 Octombrie 2015
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8838 RON (+0.0007)
USD: 4.1118 RON (+0.0194)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
O garnitura perfecta atat pe timp de vara, cat si in anotimpul rece, ardeii copti la borcan sunt un aliment care nu ar trebui sa lipseasca din camara gospodinelor.

Ingrediente

- 5 kilograme de ardei capia

- 500 de mililitri de otet

- 2 litri de apa

- 3 linguri de zahar

- 5 linguri de sare de mare

- 100 de mililitri de ulei

- boabe de mustar - boabe de piper - 5 foi de dafin 

Mod de preparare

Coacem ardeii, ii punem in apa rece si, dupa ce ii curatam de pielita, de seminte si de cotor, ii lasam la scurs intr-o sita. Se aseaza in borcane si se lasa loc pentru saramura, potrivit retete-on-line.ro. Saramura se pregateste din restul ingredientelor, cu o lingura de sare adaugata la fiecare litru de apa. Se pune la fiert, iar dupa ce fierbe in clocot, se toarna in borcane, peste ardeii copti. Lasam borcanele la racit, dupa care le depozitam intr-un loc racoros.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013764 (s)