vineri, 19 aprilie, 2024

Cum răspunde soția lui Michael Schumacher acuzațiilor primite

Distribuie:

Publicat:

Corina Schumacher a oferit răspunsuri jurnaliștilor, după ce a fost acuzată că nu prezintă starea de sănătate reală a lui Michael Schumacher. Corina Schumacher, soţia multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, a dezminţit acuzaţiile. Despre aceasta s-a spus că ar ascunde adevărul în privinţa stării de sănătate a soţului.

„Michael se află în cele mai bune mâini posibile în acest moment. Facem tot ceea ce putem pentru a-l ajuta, cu siguranţă. Încercaţi să înţelegeţi, însă, că noi respectăm dorinţa lui Michael de a păstra confidenţialitatea în privinţa stării sale de sănătate. „, a precizat Corina Schumacher într-un interviu acordat revistei She’s Mercedes.

La şase ani de la accidentul de schi pe care s-a suferit în Alpii francezi se cunosc foarte puţine lucruri despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Doar câteva persoane sunt autorizate să-l vadă pe fostul pilot al lui Ferrari, printre acestea neaflându-se însă fostul său manager, Willi Weber, care a ţinut să-i reproşeze acest lucru soţiei lui Schumacher.

„Ştiu că Michael a suferit un traumatism. Din nefericire nu cunosc cum evoluează starea sănătăţii sale. Aş vrea să ştiu cum se simte şi să îi strâng mâinile, dar din păcate acest lucru îmi este refuzat de către Corina. Ea se teme probabil că voi vedea în ce stare se află şi voi spune adevărul şi celorlalţi. Sunt însă ferm convins că Michael se va recupera, deoarece ştiu că este un luptător. Mă rog pentru el şi sunt convins că îl voi revedea. „, a declarat Weber pentru presa germană.

Michael Schumacher, care va împlini 51 de ani pe 3 ianuarie, a cucerit şapte titluri de campion mondial în Formula 1, fiind deţinătorul recordului de victorii în Marele Circ (91).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img