joi, 28 martie, 2024

Cum recunosti o femeie usoara. Semnele care o dau de gol ca se gandeste numai la barbati

Distribuie:

Publicat:

O femeie promiscua nu doar va avea multi parteneri sexuali, dar va vorbi despre sex cu orice ocazie. Pentru ca sexul este un aspect esential in viata ei, o discutie despre asta nu o va stanjeni deloc, dimpotriva, ea va discuta cat se poate de natural si deschis. Se va declara gata sa incerce diferite experiente intime mai neobisnuite, chiar si perversiuni sau sexul cu o alta femeie. In plus, va folosi cu placere cuvinte deocheate, pe care altii le considera indecente.

Evident, o femeie usoara va purta haine care sa-i scoata cat mai mult in evidenta corpul: decolteuri adanci, fuste sau rochite scurte. Este posibil sa aiba la vedere si cateva tatuaje sau piercing-uri. Multe femei usuratice, mari amatoare de sex, sunt ceva mai paroase, pentru ca au nivel ridicat de testosteron. Acest hormon determina o pilozitate corporala mai mare, o voce putin mai groasa, dar si un apetit sexual crescut, potrivit adevarul.ro.

Femeile usuratice se dau in vant dupa petreceri, mai ales daca se lasa cu mult alcool sau chiar droguri. Adora sa experimenteze, sa fie in centrul atentiei si de obicei rezista bine la bautura si la chefurile care tin o noapte intreaga. In concediu merge de obicei singura sau cu prietenele si cauta destinatii pentru distractie, cum ar fi festivalurile, unde poate cunoaste repede cat mai multi barbati si unde relatiile pasagere sunt considerate normale.

De cele mai multe ori, prima experienta sexuala este in jurul varstei de 15 ani. Aceste femei au avut o relatie proasta cu parintii lor, mai ales cu tatal, sau provin din familii divortate, cu multe probleme.

Pe langa hainele sexy, machiajul si coafura sunt esentiale pentru o femeie care vrea sa atraga cu orice pret atentia barbatilor. De obicei, este impecabil machiata, foarte strident, are unghiile lungi, date cu oja, iar parul este vopsit in culori stridente, nenaturale si adopta probabil o coafura socanta. Multe dintre aceste femei merg la solar pentru a avea un bronz perfect, o piele cat mai atragatoare, maronie, care sa contrasteze cu machiajul sau culoarea parului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img