joi, 28 martie, 2024

Cum reușesc Antonia și Alex Velea să se mențină în formă. Ce a mărturisit artista

Distribuie:

Publicat:

Antonia și Alex sunt de fiecare dată într-o formă de invidiat. Ei bine, artista a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, cum reușesc cei doi să arate atât de bine. Iată ce declarații exclusiviste a făcut vedeta!

Antonia și Alex Velea se organizează foarte bine cu tipul. După ce duc copiii la școală, cei doi se duc la sală și încearcă mereu să mănânce sănătos.

„Ne organizăm cu timpul, asta facem. Lăsăm copiii la școală, la grădi și noi fugim la sală. Noi încercăm să mâncăm sănătos, atât, nimic mai mult, nimic altceva, niciun secret. Dietă și sport! Avem un plan bine pus la punct”, a spus cântăreața, în exclusivitate la Antena Stars.

Cei doi au o relație fericită împreună și, de fiecare dată, încearcă să își organizeze timpul în așa fel încât să aibă timp pentru toate, atât pentru viața personală, cât și pentru viața profesională.

Declarațiile exclusive ale artistei la Antena Stars

Antonia a povestit că între ea și Alex Velea nu mai există gelozie, deoarece nu-și dau niciodată motive să fie așa.

„Consider că dacă ești într-o relație și iubești, este normal să fi gelos în anumite situații, dar noi suntem norocoși pentru că nu ne dăm motive, nici eu lui, nici el mie. La noi nu se pune problema de gelozie. Comunicarea este secretul relației noastre. Noi ne ținem relația aprinsă!”, a declarat vedeta.

Întrebată dacă frumusețea a ajutat-o în carieră, artista a dezvăluit că frumusețea nu este, de fiecare dată, un atuu și a avut momente când i-a fost extrem de greu să se integreze în lumea care o judeca, fără măcar să o cunoască.

„Și, și! M-a ajutat, dar a fost și un dezavantaj în multe situații în care, de multe ori, nu mă regăsesc din cauza răutății, să spun așa. Sunt oameni care mă văd doar o femeie frumoasă, care mă judecă înainte să mă cunoască”, a continuat ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img