joi, 25 aprilie, 2024

Cum s-a facut manelistul Dan Draghici respectat in inchisoarea de maxima siguranta din Marea Britanie? ”Toti de aici stiu ca…”

Distribuie:

Publicat:

Dan Drăghici, manelistul care și-a înjunghiat de 11 ori soția din cauza geloziei și a drogurilor, își ispășește în prezent o sentință de 20 de ani de închisoare într-un penitenciar de maximă siguranță din Marea Britanie. Bărbatul este închis de mai bine de 3 ani și s-a adaptat destul de bine stilului de viață din spatele gratiilor, cu toate că este înconjurat de infractori extrem de periculoși.

Dan Drăghici a reușit să le câștige respectul celorlalți deținuți într-un mod cu totul original. El a primit din partea conducerii închisorii permisiunea de a ține în celulă o chitară pe care i-a trimis-o un prieten bun din România. Nu a mai durat mult până când vocea lui Drăghici a început să se aud pe culoarele întunecate ale închisorii, iar ceilalți deținuți au devenit curioși și au venit să afle cine cântă atât de frumos.

Manelistul Dan Drăghici, cum s-a făcut respectat în închisoare? Gardienii, uimiți de efectul pe care-l are românul asupra infractorilor periculoși

Iar dacă violența este considerată un mod de viață în spatele gratiilor, muzica poate fi luată drept o mână întinsă și un apel la pace. Practic, s-a întâmplat ceva la care nimeni nu se aștepta: infractorii periculoși s-au strâns în jurul lui Drăghici, să-l asculte și să-i afle povestea, mai ales că majoritatea pieselor manelistului sunt unele foarte triste.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img