joi, 25 aprilie, 2024

Cum s-a revansat ”furnicuta” Mellina de la Survivor Romania, dupa ce a fost refuzata la Vocea Romaniei? Nici n-au mai dat imaginile pe post!

Distribuie:

Publicat:

Mellina de la Survivor România 2021 este unul dintre cei mai de succes artiști români pe Youtube. Totuși, ea a avut o experiență neplăcută la un concurs de talente, unde a participat la începutul carierei.

Mellina face senzație la Survivor România 2021, acolo unde este unul dintre cei mai bun concurenți. Mădălina Dumitru, pe numele ei real, a debutat în forță în showbiz în urmă cu 6 ani cu piesa ”Poză de album” cântată împreună cu Vescan și care a strâns aproape 70 de milioane de vizualizări.

Piesa a apărut la puțin timp cupă ce Mellina a fost refuzată de jurații show-ului ”Vocea României”.

I-a depășit pe jurați în topuri cu piesa pe care a scos-o

Mellina a participat la Vocea României în 2011 și a trecut de faza preselecțiilor. Puștoaica de la acea vreme s-a prezentat plină de speranță pe scena show-ului de talente. În juriu erau atunci: Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Loredana.

Mădălina a încercat la vremea respectiv să-i impresioneze pe membrii juriului însă nici unul nu s-a întors cu scaunul. Mai neplăcut a fost că momentul respectiv nici măcar nu a mai fost difuzat pe post, spre dezamăgirea Mellinei, a familiei și apropiaților ei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img