marți, 16 aprilie, 2024

Cum s-a terminat, de fapt, relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko! Vedeta, umilită de părinții acestuia: „Nu au agreeat-o de la bun început”

Distribuie:

Publicat:

Cei doi au trăit o frumoasă și intensă poveste de dragoste la începutul anilor 2000, dar părinți omului de afaceri s-au opus.

Irinel Columbeanu a fost un mare cuceritor, iar pe vremea când era pe val, acesta se iubea numai cu femei frumoase.

Printre acesta s-a numărat și Anna Lesko. Cei doi s-au iubit cu patos, iar pe cât de intensă a fost povestea de dragoste, pe atât de umilitor a fost finalul ei în ceea ce o privește pe blondină. Fostul milionar de la Izvorani va lansa mâine primul volum al cărții sale, acolo unde acesta și-a pus viața pe foaie și a povestit detalii incredibile din intimitatea sa. 

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre relația cu Anna Lesko 

Primul volum al cărții sale va începe cu copilăria omului de afaceri și se va încheia cu vacanța la Paris în care a fost însoțit de Anna Lesko. Călătoria celor doi a venit la scurt timp după ce fostul milionar de la Izvorani trecuse prin cea mai mare cumpănă a vieții sale. Acesta suferise un accident vascular cerebral, iar întreaga vacanță a fost una de refecere după acest episod care s-ar fi putut sfârși tragic. 

„Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea”, a explicat Irinel Columbeanu acesta pentru  impact.ro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img