News Flash:

Cum sa castigi la pariuri sportive pe strategii matematice

1 Februarie 2015
3451 Vizualizari | 1 Comentarii
Pariurile sportive i-au atras si pe matematicienii de varf, ei neputand lipsi dintr-un domeniu care presupune combinatii peste combinatii si variante castigatoare dupa scheme complexe.

O varianta mai complexa a fost realizata de Frank Belanger pe sirul lui Fibonacci. Sirul lui Fibonacci cuprinde o serie de numere unde numarul urmator este intotdeauna suma precedentelor doua numere.

Ex.: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, etc.

Importanta

Aceasta secventa este importanta in multe domenii, de la fizica la anatomie. De exemplu, pe logica acestor numere cresc petalele florilor sau cochilia melcilor sau chiar si cotatiile bursiere, dupa unii specialisti. Dar si multe alte lucruri. Si atunci de ce nu am incerca-o la pariuri?

Iar numerele lui Fibonacci se refera la miza care se pune pe pariuri. Pentru toate pariurile cota va fi in jur de 2, dar suma mizata va fi mereu diferita, bazandu-se pe sirul lui Fibonacci. Iar o cota de 2 se poate obtine din tipuri de pariuri de genul urmator: numar par/impar de goluri, marcheaza ambele sau niciuna, etc.

Strategia

Aceasta schema ne permite sa pierdem mai multe meciuri, sa acoperim mai multe pierderi doar printr-un bilet castigat. De exemplu, iata varianta prin care pierdem sapte meciuri consecutiv, dar le castigam pe urmatoarele doua.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.049764 (s)