marți, 16 aprilie, 2024

Cum sa fii mai bun cu cei din jurul tau

Distribuie:

Publicat:

Persoanele care fac zilnic in medie peste 10.900 de pasi isi revarsa mult mai rar asupra membrilor familiei furia, enervarea, apatia sau alte emotii negative acumulate de la locul de munca, comparativ cu persoanele care parcurg zilnic mai putin de 7.000 de pasi, anunta oamenii de stiinta de la Universitatea din Florida Centrala.

Cercetatorii americani au explicat ca angajatii, cu care sefii se poarta execrabil la locul de munca si sunt stresati, isi descarca foarte des furia, enervarea, apatia sau alte emotii negative asupra membrilor familiei, relateaza Rador. In cadrul unui studiu, efectuat de cercetatorii americani, s-a stabilit ca aceste persoane obosesc foarte mult la serviciu si nu-si mai pot controla comportamentul si nici gestiona starile de furie atunci cand ajung acasa.

Monitorizand 118 voluntari, care muncesc practic intreaga zi, expertii au ajuns la concluzia ca voluntarii care consumau in total peste 587 de calorii, mult mai rar le comunicau membrilor familiei despre supararile, furia, enervarea, apatia sau alte emotii negative acumulate la birou. Pentru a consuma in jur de 587 de calorii ar trebui zilnic sa inoti aproximativ o ora sau sa mergi in pas alert timp de 90 de minute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img