vineri, 26 aprilie, 2024

Cum sa mananci sanatos, putin si sa te tii de sport pe termen lung? Raspund Navi – cantareata si Andreea Monteiro – antrenor de fitness – (II)

Distribuie:

Publicat:

Pe cântăreaţa şi compozitoarea Navi o ştiţi atât de pe scena muzicală cât şi datorită schimbărilor de imagine spectaculoase. În ultimii 2 ani, după operaţia de micşorare a stomacului a slăbit peste 30 de kg. Pe Andreea Monteiro, expertă în nutriţia fitness şi personal trainer cu multe, multe acreditări o ştiţi de la MasterChef şi de la Concursul ”Cea mai sexy mămică 2020” de la Antena 1. Artista şi antrenorul de fitness au început o colaborare – Andreea o va consilia pe NAVI pentru ca artista să aibă parte de o alimentaţie variată, echilibrată în acord cu necesităţile ei. Am aflat de la ele cum îşi păstrează motivaţia pentru a se ţine de sport şi a urma un plan alimentar echilibrat.

CSÎD: Navi, Andreea, cum aţi ajuns la această colaborare? Şi ce v-aţi propus să realizaţi împreună?

Navi: Andreea mi-a lansat această provocare, de-a mă alătura programului Shapes şi de a duce lucrurile la următorul nivel, din punct de vedere al alimentaţiei echilibrate şi al activităţii fizice faine şi sustenabile. Eu ştiam despre programul ei de câteva luni şi taaaaare bine mi-ar fi prins, probabil, când aveam multe kilograme în plus. Mă bucur însă că am descoperit-o şi acum şi îmi doresc mult ca îndrumarea ei să mă ajute să ajung în cea mai bună formă fizică din viaţa mea!
Evident, nu-mi doresc să pierd în kilograme, dar vreau să ajung la un procent de grăsime corporală mai mic, să am musculatura definită frumos şi să câştig forţă, rezistenţă şi o postură mai armonioasă.

Navi, după operaţia de micşorare a stomacului
Andreea: Eu personal iubesc provocările, deoarece îmi place să mă autodepăşesc. În cazul lui Navi, am simţit că pot să o ajut mai ales pe partea de remodelare corporală, aşa că a fost vorba de un simplu click şi am acceptat amândouă să intrăm în joc.

 

Cum să te simţi bine în pielea ta şi fără să mănânci ciocolată?

CSÎD: Andreea, povesteşte-ne mai multe despre programul tău, Shapes. Cât durează, cui i se adresează, pot intra în program şi persoanele cu gastric sleeve sau cu alte probleme de sănătate?

Andreea Monteiro: Shapes by Healthy Lab a luat naştere acum mai bine 5 ani. Am simţit de la bun început că va avea succes şi aşa a fost. Shapes are momentan un format standard de 4 săptămâni, dieta este gândită special pentru femei, având focus pe aspectul sănătos al pielii, părului şi unghiilor, eliminarea celulitei şi wellness – interior, cât şi exterior (fetele din program nu mănâncă ciocolată, dar se simt la fel de bine ).
Shapes a găzduit până în momentul de faţă femei şi fete cu vârste cuprinse între 18-70 de ani. Nu sunt acceptate în program persoane cu probleme grave de sănătate. Am încercat să nu fac discriminări şi să permit accesul în program şi persoanelor cu probleme de sănătate uşoare
(afecţiuni ale tiroidei, probleme de tensiune arterială, colon iritabil). Persoanele cu Gastric Sleeve care nu au alte probleme de sănătate severe sunt binevenite în Shapes.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img