News Flash:

Cum sa prepari cele mai bune pulpe de pui la gratar. Iata un secret pe care trebuie sa-l stii

1 Mai 2017
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8750 RON (+0.0028)
USD: 4.1874 RON (-0.0009)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Un gratar generos, crocant, extrem de aromat. Un simplu ingredient face minuni! Iar acesta este...


Ingrediente:


4 pulpe de pui slabe, cu piele, spalate

o legatura coriandru proaspat

2 fire lemon grass

coaja si zeama de la 2 lime

1 ardei iute verde, fara seminte

2 linguri ulei

o bucatica de ghimbir, ras (cam o lingura)

3 catei de usturoi

Mod de preparare:


Pulpele de pui se cresteaza, din loc in loc, folosind un cutit ascutit. Frunzele de coriandru se rup si se pun intr-un castronel.

Tijele se pun in blender. Se adauga lemon grass, coaja si zeama de lime, ardeiul iute, ulei, ghimbir ras si usturoiul. Se amesteca bine.

Pulpele se asaza intr-o tava adanca (se poate folosi si o tigaie fara coada sau cu coada de metal, nu de plastic) si se stropesc din abundenta cu sos. Se lasa cateva minute la marinat, pana se pregateste gratarul.

Tava se asaza pe gratarul incins (de lemne). Pulpele se gatesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie. Cand sunt aproape gata, se scot din tigaie si se pun pe gratar. Se frig pe ambele parti, pana capata o crusta aramie.


Se servesc calde, cu coriandru proaspat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019217 (s)