News Flash:

Cum sa prepari otetul din cidru de mere

13 Septembrie 2014
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.8375 RON (0.0000)
USD: 4.0949 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cidrul de mere are numeroase proprietati terapeutice. Ca sa il prepari acasa ai nevoie de:

- 10 mere (de preferinta organice);

- un vas mare de sticla, pe care, in cele din urma, il vei inlocui cu unul si mai mare;

- o bucata de panza suficient de mare incat sa acoperi gura bolului.

Cidrul de mere, ideal pentru problemele tale de sanatate


Spala merele bine si taie-le in sferturi. Daca doresti, le poti curata si le poti indeparta si cotorul. Apoi, lasa-le pe o farfurie pana cand oxideaza si capata o culoare bruna. Odata ce aspectul lor s-a modificat, pune-le in bolul mai mic si umple-l cu apa. Acopera vasul cu bucata de panza si lasa-l la fermentat vreme de 6 luni intr-un loc intunecat si cald. Cand timpul a trecut, vei observa o pelicula gri la suprafata lichidului. Foloseste un filtru de cafea pentru a-l strecura si a scapa de aceasta. Apoi, pune-l intr-un bol mai mare si acopera-l cu o alta bucata de panza pentru inca 4-6 saptamani. Cand si acestea s-au scurs, otetul din cidru de mere este gata si il poti pune in sticle cu dop de pluta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 24 queries | Mysql time :0.034830 (s)