sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum sa slabesti 5 kilograme in 10 zile, dupa Paste, cu dieta lui Jennifer Aniston

Distribuie:

Publicat:

Celebra si frumoasa actrita Jennifer Aniston arata impecabil la varsta de 48 de ani, iar secretul siluetei sale este strans legat de alimentatia sanatoasa si practicarea zilnica a sportului.

Daca te-ai intrebat vreodata cum reuseste fosta sotie a actorului Justin Theroux sa-si mentina talia de viespe si corpul tonifiat, revista americana OK Magazine a dezvaluit cateva dintre secretele actritei. În primul rand, vedeta nu rateaza in nicio zi sesiunile de sport. Jennifer practica yoga, alpinism si exercitii de forta, iar atunci cand nu are timp sa ajunga la sala, urmareste acasa DVD-ul antrenorului Simone De La Rue si se antreneaza in fata televizorului.

Dar ce ar insemna antrenamentul fara o alimentatie sanatoasa? Jennifer Aniston evita sa consume zahar, iar daca intr-o zi mananca la un restaurant mexican, se asigura ca a doua zi va elimina tot ce a consumat. Care sunt ingredientele eficiente? Frumoasa blondina sustine ca aceasta combinatie de alimente te poate ajuta sa scapi de 5 kilograme in doar 10 zile. Iata ce sa mananci inainte de sarbatori pentru o silueta de invidiat.

 La micul dejun, actrita isi incepe ziua cu un pahar de apa calda cu lamaie, oua cu avocado si o felie de paine din faina integrala.

 La pranz, Jennifer gateste legume sau o salata cu proteine, iar ingredientele vedeta sunt tonul, castravetele si lintea.

 Pentru gustarea dintre mese, actrita opteaza pentru mere cu unt de arahide sau un ou fiert tare.

 La cina, Jennifer prefera puiul la rotisor cu felii de dovlecel si sos pesto.

 
 sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img