vineri, 29 martie, 2024

Cum sa slabesti cu banane verzi

Distribuie:

Publicat:

Cu ajutorul  bananelor verzi vei slabi mai usor indiferent ca alegi sa le mananci doar la micul dejun sau ca aliment unic, pe parcursul a 3 zile. Pentru a te bucura de efectele dietei, este necesar sa mananci 2 banane verzi pe stomacul gol, in fiecare dimineata. Este foarte important ca atata timp cat vrei sa tii acesta dieta sa nu mai consumi niciun alt fruct, sa bei suficienta apa, iar intre mese sa te abtii de la gustari nesanatoase. O alta varianta a dietei presupune ca inainte de fiecare masa sa iei 1-2 banane verzi. Mesteca bine si pe indelete.

 Atat la pranz, cat si la cina poti sa mananci orice alt aliment, insa nu mai tarziu de ora 7 seara si incearca pe cat posibil sa reduci portiile la jumatate, sa eviti prajelile, alcoolul si mancarurile nesanatoase. Poti sa alegi salatele, mai ales ca acum gasesti pe piata absolut tot ce ai nevoie pentru a face o salata consistenta, sanatoasa si satioasa. Nu te mai gandi la desert decat in cazul in care esti multumit de numarul kilogramelor pe care le ai. Deci, mai putin dulce, mai multa sanatate si un corp mult mai suplu. 

Cel mai bine pazit secret al dietelor este timpul alocat mesei. Cu cat vei mastica mai mult alimentele pe care alegi sa le consumi cu atat ami multe calorii vei consuma. De ce? Pentru ca in felul acesta stomacul va munci mai putin si organele tale se vor odihni mai mult. Aspect pe care il vei observa si prin prisma faptului ca nu te vei mai simti atat de obosit a doua zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img