joi, 28 martie, 2024

Cum scapa Lidia Buble de celulita? Vezi cum se pregateste pentru sezonul estival

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble duce o lupta cu celulita. Cum se pregateste artista pentru sezonul estival. 

Nemultumita de felul in care arata, artista si-a impus un program drastic de intretinere pentru ca nu mai este mult pana incepe sezonul estival.

Recent, am intalnit-o la un eveniment monden, asa ca am profitat de ocazie si am intrebat-o la ce trucuri apeleaza pentru a afisa o silueta de invidiat in sezonul estival.

Cum scapa Lidia Buble de celulita? Vezi cum se pregateste pentru sezonul estival

“Mi-am impus ca intr-o luna sa arat wow, asa ca am inceput un program intensiv care combina antrenamentul, cu alimentatia si masajul. De exemplu, la sala merg in fiecare zi si mananc exclusiv ceea ce-mi permite antrenorul meu”, a marturisit artista.

In plus, Lidia Buble se declara destul de nemultumita de felul in care ii arata pielea, mai ales ca iarna a avut grija sa vina cu un plus de celulita.

“Trebuie sa recunosc ca facusem destul de multa celulita si asta chiar imi dadea mari batai de cap. De o luna fac masaj cu bambus si deja se vad rezultate. Dan Bujor, maseurul meu, mi-a promis ca in 3 luni o sa scap de aspectul acesta de coaja de portocala. Abia astept sa vad ce iese, pana atunci tin tare de programul meu!”, a continuat vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img