vineri, 19 aprilie, 2024

Cum scapi de acneea de pe fese

Distribuie:

Publicat:

Nu o singura data ti s-a intamplat sa te trezesti cu un cos nesuferit pe fund si sa te intrebi cum a fost posibil asa ceva.

In timp ce multe persoane lasa acneea de pe fund sa treaca de la sine, exista persoane care se preocupa sa scape definitiv de cosurile dureroase.

Cand vine vorba despre acnee pe fata, o tratezi cu solutii speciale, cu creme de curatat sau cu solutii astringente.
Pentru fund, nu prea stii ce sa faci, insa astazi iti dezvaluim cateva lucruri pe care trebuie sa le faci ca sa scapi de acneea de pe fund.

Debra Jaliman, un cunoscut dermatolog din New York a explicat ce sunt acele umflaturi dureroase de pe fund. Ei bine, este vorba despre foliculita.Umflaturile sunt formate din celule moarte ale pielii si bacterii din foliculii de par. Din pacate, femeile care fac efor intens sunt mai predispuse sa faca acnee pe fund.

1. Foloseste o crema de spalat cu peroxid de benzoil.
Acest ingredient te ajuta la uscarea acneei si la disparitia ei.

2. Desfunda porii cu servetele cu acid salicilic.
De cateva ori pe saptamana, foloseste o solutie de acid salicilic pe care o imbibi pe o discheta si cu care trebuie sa stergi zonele problematice.
Chiar daca se va simti putina durere, continua sa urmezi tratamentul. Pe piata poti gasi numeroase variante de dischete imbibate in acid salicilic.

3. Foloseste o lotiune cu acid lactic
Daca aveai impresia ca o lotiune hidratanta ar face mai mult rau decat bine, ei bine, trebuie sa incerci o lotiune cu acid lactic, care exfoliaza celulele moarte ale pielii, iar acest lucru ajuta sa scapi de cosuri.

4. Cel mai important punct este sa faci un dus serios de fiecare data dupa antrenament si sa nu pleci niciodata de la antrenamente cu hainele pe care le porti in timpul exercitiilor. Transpiratia este daunatoare pentru pielea ta, mai ales pentru posteriorul tau.

sursa:revistateo

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img