joi, 28 martie, 2024

Cum scapi de dureri de spate folosind ghimbirul

Distribuie:

Publicat:

Remediul pe baza de ghimbir eficient in durerile de spate se obtine foarte usor: ia cateva radacini de ghimbir proaspat si da-le pe razatoarea mica. Asaza ghimbirul ras pe cateva bucati de tifon si impatureste-le. Stoarce bine, pentru ca radacina va lasa zeama, apoi introdu saculetele in apa calda. Introdu in apa calda si cateva prosoape.

Roaga pe cineva sa-ti aseze cate un prosop pe zona/zonele dureroase. Evident, prosoapele vor trebui sa fie scurse foarte bine. La fel si saculetele de tifon cu ghimbir. Saculetele din tifon vor trebui asezate pe jumatate din prosop, apoi cealalta jumatate a prosopului le va acoperi. Persoana care te ajuta va trebui sa apese usor peste cataplasma pentru a se crea o interactiune directa intre ghimbir si piele.

Daca durerile de spate sunt foarte puternice, aplica aceste comprese inainte de culcare. Dupa ce ti s-a aplicat presiune pe cataplasmele asezate pe zonele dureroase, tifonul trebuie schimbat. Odata schimbat, este umezit, stors, introdus in prosopul care-ti acopera spatele. Nu se mai exercita presiune asupra lui. Pastreaza-l pe parcursul noptii pentru ca acest remediu sa-si dubleze eficienta. In plus, astfel vei preveni si aparitia unor noi dureri de spate. Apeleaza la aceste comprese cu ghimbir de 3-4 ori pe saptamana, cate jumatate de ora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img