miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum se descurcă Alexia Eram la capitolul finanțe. Fiica Andreei Esca spune că părinții ei nu au fost foarte darnici

Distribuie:

Publicat:

Alexia Eram a reușit să iasă din ‘’umbra’’ mamei sale celebre. A muncit din greu să reușească pe cont propriu și să își formeze un nume în lumea mondenă. Aceasta se descurcă singură din punct de vedere financiar și de mulți ani nu mai depinde de banii părinților. Ea a mărturisit că părinții ei nu au fost niciodată ‘’mână largă’’ când a venit vorba de bani.

Alexia Eram își câștigă singura existența de ceva ani. Aceasta este creator de conținut, are o firmă de consultanță și comunicare și multe branduri vor să își asocieze imaginea cu ea. Practic, se întreține singură și poate să își facă orice poftă, de la vacanțe, la haine scumpe.

Cum se descurcă Alexia Eram cu banii

Alexia Eram se descurcă pe cont propriu la capitolul finanțe. Fiica Andreei Esca își permite oricând să plece într-o vacanță și să cumpere orice haină sau accesoriu își dorește. Aceasta mărturisește că este mult mai bine să ai proprii bani pentru că înveți cum să fi mai chibzuit, pe ce trebuie și pe ce nu trebuie să îi cheltui.

‘’Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare’’, a declarat Alexia Eram pentru ego.ro.

De asemenea, aceasta a mai spus că mama ei a fost cea care îi dădea mai mulți bani, dar nici ea nu exagera la acest capitol. Spune că părinții ei au fost foarte chibzuiți în privința banilor și au învățat-o cum să prețuiască banii și să nu îi arunce în stânga și dreapta.

‘’Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți’’, a mai spus ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img