vineri, 29 martie, 2024

Cum se descurcă Damian Drăghici cu aceeași femeie și în viață, dar și pe scenă. Ce spune artistul despre copilul lui: “Cumva mi-a schimbat…”

Distribuie:

Publicat:

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați artiști de la noi. Cântărețul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cea de-a treia lui soție, Cristina Stroe, în vârstă de 29 de ani. Diferența de vârstă dintre ei nu i-a împiedicat să își formeze o familie frumoasă de care se bucură în fiecare zi. Cei doi formează un cuplu atât în viața personală, dar și pe scenă. Ce a mărturisit artistul despre această împărțire dintre viața personală și cea profesională.

Damian Drăghici și Cristina Stroe s-au logodit în anul 2018, atunci când artistul a cerut-o în căsătorie pe femeia vieții lui în timpul emisiuni TV. Cei doi sunt fericiții părinți ai unui băiețel minunat de care se bucură în fiecare zi. Damian Drăghici a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre toate aceste aspecte.

Damian Drăghici, despre viața personală și cea profesională

Damian Drăghici și Cristina Stroe se iubesc foarte mult, iar asta se vede pe chipul artistului atunci când vorbește despre femeia care i-a dăruit un băiețel. El și cu logodnica lui împart și scena, nu doar viața personală. Cei doi s-au cunoscut în timp ce Cristina cânta cu Andra, iar acum ea și cu Damian Drăghici formează un cuplu și pe scenă. Artistul spune că nu e deloc greu să împartă scena cu logodnica lui, deoarece nu se bagă unul în treaba celuilalt.

‘’Nu ne e greu să împărțim viața și scena pentru că facem ce ne place și cumva ne definește. Nu ne băgăm unul în treaba celuilalt și ne place ceea ce face’’, a declarat artistul pentru Antena Stars.

Damian Drăghici a devenit tată de băiat la începutul anului 2019, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical. Artistul spune că este foarte fericit, iar Andrei va face ceea ce vrea el în viață din punct de vedere profesional.

‘’Avem un băiat foarte frumos, pe Andrei, pe care îl iubim foarte mult. Lucrurile se schimbă, e normal. Fiecare experiență în viață e foarte diferită și Andrei venind la o vârstă mai mare, cumva mi-a schimbat foarte multe lucruri în interiorul meu. Sunt foarte fericit. Îmi doresc pentru Andrei să fie sănătos și fericit. Astea două sunt cele mai importante. O să facă ceea ce vrea el în viață’’, a mai spus artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img