joi, 18 aprilie, 2024

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă. Soția lui Flick nu se plânge de oboseală

Distribuie:

Publicat:

Denisa Filcea este una dintre vedetele devenite recent mame, iar sarcinile care apar odată cu venirea pe lume a unui copil nu sunt deloc ușoare. Cu toate acestea, soția lui Flick este una dintre mămicile care nu se plâng de oboseală. Șatena a explicat recent cum face față programului haotic de somn.

Odată cu venirea pe lume a copilului, viața și programul mamei se schimbă simțitor, iar oboseala este o problemă cu care se confruntă multe femei. Denisa Filcea nu este una dintre ele, potrivit spuselor ei. Soția lui Flick le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram cum se descurcă ea în rolul de mamă.

Cum se descurcă Denisa Filcea în rolul de mamă

Întrebată de o internaută cum face față oboselii, Denisa a afirmat că oboseala nu este una dintre problemele ei, pentru că își ia energia de la fiica ei. Cu toate acestea, tânăra mămică recunoaște că recuperează somnul pierdut noaptea pe zi, uneori, când doarme din nou cea mică.

„Nici nu mă gândesc la oboseală, când o iau în brațe și se uită-n ochii mei râzând, uit orice. M-am adaptat rapid noului stil de somn și oricum nici înainte nu dormeam foarte mult. Pentru o viață fericită, lucrurile pe care nu le putem schimba trebuie să le acceptăm și să ne adaptăm. Dar Eva doarme foarte bine noaptea, primul somn cam 5 ore, urmat de încă unul de 3 ore și jumătate – 4. Iar dacă sunt nopți în care nu mă odihnesc bine, mai dorm și ziua când doarme ea.”, le-a explicat Denisa Filcea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Denisa Filcea a născut pe data de 23 iunie o fetiță sănătoasă. Proaspeții părinți au decis să-i pună numele Eva Maria, iar Flick ”Domnul Rimă” a marcat venirea sa pe lume în stilul caracteristic: cu o poezie.

"Visul devine realitate
Fiindcă de azi încolo este
O inimă în plus ce bate
Lâng-ale noastre, în poveste.

Cuvintele nu pot transpune
Emoția și bucuria
De-a ține-n brațe o minune.
Bine-ai venit, Eva Maria!", este poezia postată de Flick imediat după nașterea fetiței sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img