marți, 19 martie, 2024

Cum se simt barbatii si femeile dupa prima partida de sex cu un necunoscut

Distribuie:

Publicat:

Cercetatorii au analizat modul in care se simt oamenii in functie de gen dupa o prima partida de sex cu un necunoscut.

Rezultatele au fost suprinzatoare, prezentand faptul ca femeile, in medie, regreta relatiile intime cu necunoscuti mult mai des decat barbatii, in timp ce barbatii regreta atunci cand nu accepta o patida de sex cu o necunoscuta mult mai des decat femeile, informeaza Inverse, potrivit Descopera. 

In cadrul cercetarii, experti din Statele Unite ale Americii si din Norvegia au studiat 263 de participanti cu varste cuprinse intre 19 si 37 de ani. Din cadrul grupului, 37% dintre femei si 20% dintre barbati au afirmat ca regreta ultimele relatii intime cu straini. In contrast, 30% dintre femeile norvegiene si 50% dintre barbati au sustinut ca sunt fericiti in cadrul vietii lor sexuale.

Cercetatorii considera ca diviziunea dintre genuri este provocata de factori biologici. Psihologia evolutionista dicteaza succesul reproductiv pentru barbati, fiind necesara obtinerea relatiilor intime, iar in cazul femeilor grijile din subconstient privind aparitia unei sarcini le fac sa refuze anumite aventuri.

Desi aceasta afirmatie nu explica in totalitate diferentele dintre genuri, un alt subiect important ar putea fi pus in discutie – satisfactia sexuala. Barbatii au orgasm in timpul aventurilor de o noapte mult mai des decat femeile.

In cadrul unui studiu realizat asupra a 12.925 de studenti de la Universitatile Standford si Indiana s-a descoperit faptul ca barbatii au mult mai multe sanse sa obtina un orgasm in timpul relatiilor intime cu straini decat femeile. Insa, in timpul sexului din cadrul relatiilor de lunga durata, procentul satisfactiei femeilor creste la 80%.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img