joi, 28 martie, 2024

Cum se simte, de fapt, Alexandru Arșinel. Actorul a slăbit mult și este vizibil schimbat

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arșinel a trecut printr-o perioadă grea, marcată de probleme de sănătate care l-au slăbit fizic și care l-au tot trimis la medic. Și-a dorit atât de mult să-și reia activitatea la teatru, mai ales că a fost o perioadă în care instituțiile de cultură și nu numai au fost închise, dar norocul nu a ținut cu marele artist. Arșinel este așteptat pe scenă pentru a relua piesa Niște senzații, de a cărei regie s-a ocupat.

Cum se simte Alexandru Arșinel după mai multe internări în spital
Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București a declarat pentru Fanatik că actorul nu este în cea mai bună formă, că a tot fost internat la spital și probabil că nu se va întoarce prea curând pe scenă, deși este așteptat de toată lumea.

A tot fost internat, dar a venit, a cântat. Acum așteptăm să se facă mai bine ca să revină. Are de toate, o viață întreagă, atâtea operații, atâtea probleme… se adună, a declarat Vasile Muraru pentru Fanatik.

Pe 30 octombrie are loc un eveniment intitulat Galele Savoy unde marele actor va fi prezent. Vor fi serbate vedetele teatrului, care încă activează, și vor fi comemorați marii actori ai țării care au plecat dintre noi. Alexandru Arșinel este unul dintre cei care și-au anunțat prezența la Galele Savoy.

Cea mai recentă apariție tv a marelui actor Alexandru Arșinel
Cea mai recentă apariție a actorului la o emisiune tv a fost pe TVR 2, la Rețeaua de idoli, cu Irina Păcurariu.

Marele actor a vorbit despre viața sa, despre cariera artistică, despre regretata Stela Popescu, cu care a făcut pe scenă o echipă de mare succes. Alexandru Arșinel are acum 82 de ani și spune, cu resemnare, că este cu bune și cu rele.

Sunt Arșinel, cu bunele și cu relele mele… Mai mult de atât nu mai pot să dau, nu mai am timp!, a declarat marele actor.

Vizibil slăbit din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat în ultimii ani, actorul a spus că destinul lui a fost să treacă prin multe, să fie la dispoziția oamenilor și la tot ceea ce vor ei să gândească despre el.

Este nostalgic după cuplul Stela și Arșinel, dar tot ce mai poate acum este să rememoreze sau să revadă momentele de aur cu regretata sa colegă și prietenă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img