marți, 16 aprilie, 2024

Cum se simte Mariana Ionescu Căpitănescu după accidentările de la schi! Artista ne-a dezvăluit prin ce a trecut în Bulgaria

Distribuie:

Publicat:

Mariana Ionescu Căpitănescu a avut parte de un concediu de vis în Bulgaria, acolo unde a mers la schi alături de toată familia.

Îndrăgita interpretă de muzică populară are o pasiune mare! Artista este o împătimită a sporturilor de iarnă și recunoaște că în fiecare an, când merge în vacanța la schi, își dorește să își depășească limitele.

Cântăreața practică sportul de multă vreme și știe că uneori mai apar și mici probleme pe pârtie.

Așa cum s-a întâmplat și anul acesta, când Mariana Ionescu Căpitănescu s-a accidentat în timp ce se afla pe pârtia din Bulgaria. Din fericire, nu au existat probleme grave, ci doar mici vânătăi. Artista nici nu se gândește să renunțe la sport și este conștientă că pe pârtie nu poate să fie totul roz așa că uneori mai iei și câte o căzătură.

În familia Marianei Ionescu Căpitănescu toți schiază, iar cei mici s-au urcat pe schiuri încă din primii ani, imediat după ce au învățat să meargă singuri. Artista este foarte mândră de ei și spune că amândoi schiază extrem de bine.

Mariana Ionescu Căpitănescu, vacanță de vis în Bulgaria

Dacă în România zăpada s-a cam lăsat așteptată anul acesta, în Bulgaria lucrurile au stat puțin mai diferit.

Sezonul a început în forță de câteva săptămâni, iar vedetele noastre și-au pus imediat planurile de concediu în aplicare.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img