vineri, 26 aprilie, 2024

Cum si-a cunoscut Dan Badea actuala sotie. „Am vazut o fata superba la bar, care semana cu Kim Basinger”

Distribuie:

Publicat:

Dan Badea, fostul sot al cantaretei Lora, a oferit detalii despre momentul in care a cunoscut-o pe actuala sa partenera de viata, Madalina.

Comediantul Dan Badea si actuala sa sotie, Madalina, au facut dezvaluiri despre relatia lor. Cei doi si-au amintit de momentul in care s-au cunoscut, in 2015, in Vama.

„S-a intamplat in 2015, eram la Amphora, unde am vazut o fata superba la bar, care semana cu Kim Basinger. Era ca un magnet. Eu n-am fost in viata mea genul care sa se duca la o tipa s-o agate cu priviri si replici din astea: „Hei, buna, ce faci?”. Dar mi-a placut sa stau si sa observ cum tot veneau baietii la ea, iar ea ii refuza. Asta era ocupatia ei in Vama: statea acolo si le spunea tuturor: „Nu, multumesc, nu, te rog, nu e cazul…”. Asa ca nu m-am gandit c-as avea vreo sansa cu ea. Dar cumva, nu stiu cum, soarta probabil a facut ca eu sa ma imprietenesc cu o prietena a ei. Si asa am intrat in cercul ei si am inceput sa glumim…”, a povestit Dan Badea pentru okmagazine.ro.

„Eu voiam sa stau cu prietenii mei, nu sa vorbesc cu vreun tip care venea la mine. La un moment dat, Dan a inceput sa-i faca sa rada…

Deodata m-am intors in dreapta, toti prietenii mei erau pe jos de ras si nu intelegeam ce se intampla fara mine, pentru ca voiam si eu sa rad. Apoi l-am vazut pe el si mi-am dat seama ca el e cauza. Asa ne-am cunoscut”, a completat Madalina.

Comediantul Dan Badea s-a casatorit cu Lora in vara anului 2012. Lora si Dan au divortat in octombrie 2014, la notar. Cei doi s-au despartit in termeni amiabili si au ajuns si la o intelegere in ceea ce priveste partajul averii pe care au facut-o, impreuna, in timpul mariajului. Dupa separarea de Dan Badea, Lora si-a gasit fericirea alaturi de Ionut Ghenu. La randul sau, comediantul a inceput o relatie cu o frumoasa blonda, pe nume Madalina Draghia, care i-a devenit sotie.  Dan Badea si actuala sa partenera de viata, Madalina, urmeaza sa devina parinti in foarte scurt timp. Cei doi vor avea un baietel.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img