sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Cum slabeste nepoata Reginei Elisabeta, Printesa Eugenie, inainte de nunta

Distribuie:

Publicat:

Cum nunta va avea loc anul acesta, in toamna, Printesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, se pregateste intens pentru ziua cea mare.

Intr-un interviu cu Harper`s Bazaar despre ziua cea mare, Printesa Eugenie a marturisit ca s-a apucat deja de sport si ca antrenamentul e nelipsit din rutina ei zilnica. ”Merg in parc de la 7 la 8 dimineata. Fac circuite, pe care le iubesc caci sunt rapide: flotari, genuflexiuni cu saritura, fandari, tot pachetul. E mult mai bine, caci nu pot sa alerg prea mult timp. Ori, merg alaturi de cea mai buna prietena la o sala de sport”, a declarat viitoarea mireasa, noteaza one.ro, care citeaza unica.md.

Eugenie are un program sportiv riguros, dar nu uita nici de alimentatia sanatoasa,. Chris Wharton, personal trainerul cu care a lucrat in ultimii doi ani, a marturisit ca Eugenie n-a optat pentru vreo dieta drastica pentru a ajunge la kilogramele din prezent si nici nu o va face, caci isi doreste o transformare naturala si sanatoasa. ”Oricine vrea sa slabeasca trebuie mai intai sa schimbe alimentatia”, a declarat Chris Wharton.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img