miercuri, 24 aprilie, 2024

Cum stătea Anghel Damian la capitolul amor, în adolescență. Iubitul lui Theo Rose a dat detalii

Distribuie:

Publicat:

Nu de mult a venit vestea că Theo Rose se iubește cu Anghel Damian. A fost un anunț neașteptat, mai ales că artista se afla într-o relație cu Alex Leonte de 5 ani și nimic nu prevestea despărțirea lor. Acum, cei doi se iubesc nebunește și ies la iveală detalii neștiute despre ei. Dacă acum are succes la femei, trebuie să știi cum stătea la acest capitol și în adolescență. Anghel Damian nu s-a ferit și a povestit cum era cu fetele în liceu.

Adolescența este o perioadă în care toți tinerii, mai ales băieții, se întrec în cursa pentru ‘’cele mei multe iubite’’. Acum, actorul are mare succes la femei, dar oare cum era în adolescență?! Ei bine, noul iubit a lui Theo Rose a dezvăluit faptul că în liceu era foarte curtat de fete, el având pe atunci toate atributele necesare unui licean cu succes la fete.

‘’Nu o să pun o mască de falsă modestie, prin urmare nu cred că am stat rău la capitolul ăsta niciodată. În liceu eram sportiv, om de bază în echipa de baschet a școlii, lucru care îți aducea notorietate în rândul colegelor. Mai târziu, am fost în trupa de teatru a școlii, și de acolo a venit și aura de „artist în căutări. Hai să recunoaștem, erau două atribute forte în adolescență. La care adăugăm înălțimea, hazul (sic!), ascuțimea minții, modestia (haha!) și avem un pachet cel puțin decent pentru momentul la care facem referire’’, a declarat actorul pentru VIVA!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img