vineri, 29 martie, 2024

CUM TAIE “ FRUNZE LA CAINI” UN DEPUTAT VASLUIAN

Distribuie:

Publicat:

Preocupat de binele celor care l-au ales ( numai ca a ajuns deputat datorită redistribuirii) deputatul Mihai Botez si-a găsit menirea in viata: sa fie politician. Si așa cum ii sta bine unui om politic , deputatul USR-ist a descoperit nu roata, ci anumite beneficii pe care unii care au creat legea o oferă.

Domnia sa este plătit cu bani frumosi de cetatenii acestei tari pentru a schimba ceva, a modifica anumite legi care sunt “ strâmbe” , dar probabil datorită faptului ca are foarte mult timp liber la dispoziție s-a gândit ca trebuie sa le “ deschidă ochii” primarilor din comune si din sate despre avantajele unei legi despre care se vorbește de ceva timp.
Problema este ca lipsesc rezultatele si aici , domnule deputat Mihai Botez ar fi trebuit sa cugetați si sa încercați sa va faceți ceva pentru funcționarea acesteia. Conform comunicatului de presa venit pe adresa redacției aflam ca :

 Deputatul USR reprezentând circumscripția Vaslui a trimis o adresă către primarii a 64 de comune și 2 orașe din județul Vaslui, localități cuprinse în Planul Național de Mobilitate (planul poate fi consultat la adresa http://www.anofm.ro/files/Planul%20na%C8%9Bional%20de%20mobilitate.pdf), pentru a-i înștiința despre beneficiile pe care cetățenii comunelor și orașelor pe care le administrează le pot avea conform legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor și stimularea ocupării forței de muncă.

„Cetățenii care îndeplinesc anumite criterii pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport în limita a 50 de lei pe zi dacă se angajează la mai mult de 15 kilometri de locul de domiciliu sau reședință sau de o primă în valoare de maximum 12500 lei, în cazul în care cu ocazia angajării într-o localitate situată la mai mult de 50 de kilometri de locul de domiciliu sau reședință își mută domiciliul sau reședința în respectiva localitate”,  a declarat deputatul Mihai Botez.

Ceea ce a omis politicianul este faptul ca exista o institutie numita Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca iar funcționarii acesteia nu pierd niciun moment pentru a mediatiza aceste noutăți legislative. Ar fi bine sa va gândiți ( va dam noi un pont) la cum ar putea fi atrași investitorii in aceasta zona extrem de săracă si care își pierde si mana de lucru? Cum putem rezolva problema infrastructurii- veșnica si eterna sosea de centura? Ce puteți sa le oferiti tinerilor pentru a rămâne in acest judet? Acestea sunt lucrurile care ar trebui sa fie abordate de către dumneavoastră. Nu “ fițuici de amor” împrăștiate, tot pe banii noștri!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img