vineri, 29 martie, 2024

Cum te ajuta berea sa ai performante mai bune in dormitor

Distribuie:

Publicat:

Pe langa faptul ca este cea mai consumata bautura de catre barbati, berea ii poate ajuta pe acestia sa aiba performante mai bune in dormitor.

Alcoolul in general este considerat un afrodisiac, iar Fox News explica de ce berea imbunatateste performanta sexuala a unui barbat. Pentru inceput, sursa citata noteaza ca fitoestrogenii din bere intarzie ejacularea prematura.

Berea neagra contine mai mult fier decat celalalte tipuri crescand celule rosii din sange si circulatia in general. Aceste doua aspecte sunt vitale pentru erectii mai usoare si mai dese.

O cercetare italiana a aratat ca berea creste rezistenta. In cadrul studiului, barbatii care au baut cate o halba de bere pe zi prezentau un risc mai mic cu 31% de a suferi de probleme cardiace comparabil cu cei care nu au baut.

Mai mult, exista chiar si un anumit tip de bere special pentru imbunatatirea performantei sexuale. Aceasta este preparata din ingrediente precum ginseng, ginkgo biloba si damiana, cunoscuta drept afrodiziacul maiasilor, spune doctorul Kat Van Kirk.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img