marți, 19 martie, 2024

Cum trece Alina Sorescu peste divorțul de Alexandru Ciucu. Mărturisiri sincere

Distribuie:

Publicat:

Alina Sorescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, care și-a început cariera încă de mică și a reușit să rămână în atenția publicului în toți acești ani. Artista trece acum printr-o perioadă mai grea, tumultoasă cum îi spune chiar ea, marcată de divorțul de soțul ei, creatorul de modă Alexandru Ciucu.

Cum trece Alina Sorescu peste divorțul de Alexandru Ciucu

Într-un interviu pentru Cristian Brancu de la Prima Tv, Alina Sorescu a vorbit deschis despre această perioadă grea din viața ei, marcată de divorțul de soțul și tatăl copiilor ei. Artista a spus că deși nu îi este tocmai ușor, lucrurile trebuie să meargă mai departe, motiv pentru care are foarte multe de făcut și nu are de gând să se oprească din punct de vedere profesional.

Chiar și în această perioadă tumultoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Simt că am foarte multe lucruri de făcut și nu trebuie să mă opresc. Sunt, totuși, un om activ de mic copil. Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele, a declarat Alina Sorescu la Prima TV.

Vedeta este bucuroasă că Instanța a stabilit ca cei doi copii să rămâne alături de ea, asta după ce soțul ei a solicitat o ordonanță președințială pentru ca fetițele să stea la el cât timp se desfășoară procesul de divorț. Din mariajul cu creatorul de modă, Alexandru Ciucu, Alina Sorescu are două fetițe, una în vârstă de opt ani și jumătate, iar cealaltă în vârstă de șase ani.

Alina Sorescu: Fetele sunt bine, e firesc să fie o perioadă complicată

În cadrul aceluiași interviu, Alina Sorescu a spus că tatăl ei este cel care le duce la școală pe cele două fiice ale sale, iar ea este cea care le așteaptă la finalul cursurilor. Artista recunoaște că este o perioadă dificilă, dar spune că fetele sunt bine și că împreună vor trece peste această perioadă.

Alina Sorescu și soțul ei, creatorul de modă Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsnicie. Artista a fost cea care a intentat procesul de divorț, iar el a cerut ordonanță prezidențială pentru custodia copiilor. Încă din 2021 au apărut, în spațiul public, zvonuri cu privire la ruptura dintre cei doi, însă până acum niciunul nu le-a confirmat sau infirmat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img