vineri, 29 martie, 2024

CUMPARATI O CARTE SI IL AJUTATI PE GABRIEL !

Distribuie:

Publicat:

Un gest mic poate insemna foarte mult pentru Gabriel.  Sambata, 13 mai, cu incepere de la ora 10:00 Primãria Municipiului Barlad si Asociatia Femeilor Intreprinzãtoare din orasul nostru organizeaza evenimentul caritabil „ A FI!– PREZENT IN CULTURA BARLÃDEANÃ, DAR SI IN VIATA COMUNITÃTII”.  
                                         
Actiunea se va desfãsura in fata Teatrului ‘Victor Ion Popa’ si are ca scop strangerea de bani pentru Gabriel George Bãlan,un pusti de 10 ani, diagnosticat cu Sindrom Angelman. Oameni de culturã  isi vor dona creatiile, acestea vor fi vandute in beneficiul acestui ingeras.      

Activitatea este cu atat mai importantã cu cat oameni care au muncit luni sau chiar ani pentru creatiile lor au decis sã ni le ofere pentru a ajuta un bãietel a cãrui realitate este complet diferitã de a noastrã. Ne bazãm pe sufletul mare al celor din jurul nostru care, intotdeauna, au sãrit in ajutorul semenilor mai putin privilegiati de soartã’, spune Mioara Timofte, presedintele „ A FI!” Barlad. Astfel, scriitorii, artistii plastici, interpretii au decis sã isi uneascã creativitatea si fortele pentru binele unei persoane pe care nu o cunosc si care nu va putea, din nefericire, sã le multumeascã niciodatã. Aici intervine ‘A FI!’, care le multumeste in avans tuturor participantilor decisi sã impãrtãseascã bucuria de a dãrui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img