vineri, 29 martie, 2024

Cumparati pahar cu pai pentru copii si lasati-i sa se joace! Iata beneficiile!

Distribuie:

Publicat:

Există în comerț atât de multe produse pentru bebeluși și copii încât este firesc pentru părinți să se simtă confuzi, să nu știe să delimiteze ce este absolut necesar și ce este pur comercial. Însă, dincolo de acest aspect, multe dintre produsele acestea sunt menite să îl ajute pe bebeluș sau copil. Generațiile actuale de copii sunt mai rapide în dezvoltare.

Ați cumpăra un pahar cu pai pentru copii? Dincolo de aspectul practic, de a fi pur și simplu un pahar cu pai, este un produs care, odată folosit, este prilej nemaipomenit pentru ca cel mic să își exerseze câteva abilități. De la a se hidrata singur și până la a face trecerea de la sticlă cu lapte, cu biberon, la cană cu lapte, iată câteva beneficii ale folosirii unui astfel de produs.

Lăsați bebelușii să fie independenți

Este adevărat, cu ani în urmă unele studii la vremurile respective contraziceau tot ce știm acum despre creșterea și îngrijirea unui bebeluș. Cert este că acum este recomandat părinților să permită bebelușilor să fie independenți. Cu fiecare ocazie pe care o au să îi lase pe cei mici să își exerseze această independență. Una din ocazii este tocmai la masă, când bebelușii pot bea apă sau lapte cu o cană special concepută pentru ei.

Cu mânere de ambele părți, de o cantitate nu foarte mare încât să nu fie grea, cu pai pentru ca lichidul să nu se verse, cana sau paharul cu pai pentru copii este unul din articolele must-have încă din perioada de diversificare.

Exerciții de miogimnastică

Copiii au nevoie de gimnastică a feței, de mișcări ale mușchilor feței. Acestea îi ajută pe termen lung să își dezvolte mai bine aparatul fonoarticulator. Există tot felul de indicații terapeutice de la logopezi, de jocuri practice cu paiul spre exemplu. Suflatul sau aspiratul sunt importante. Desigur, exercițiile de acest gen trebuie repetate și cum altfel dacă nu prin folosire zilnică să faceți asta?

Bucuria de a explora și plăcerea de a avea seturi complete de veselă pentru copii

Poate că nu în cele din urmă ar trebui menționată și bucuria și plăcerea în sine a părinților de a descoperi că sunt în comerț seturi complete de tacâmuri, veselă și alte accesorii pentru copii. La Littleprints.ro sunt ușor de găsit astfel de produse. Pot fi comandate online și ajung la destinatar în scurt timp.

Paharul cu pai pentru copii este doar un exemplu de produs care în urmă cu ceva ani abia dacă se găsea. Părinții făceau mai degrabă improvizații, poate de aceea nici nu se practica ideea de a-l lăsa pe copil să mănânce singur.

Din fericire, acum avem produse diverse, create cu grijă pentru sănătatea și nevoia bebelușilor și copiilor. Sunt accesibile la un click distanță. În mod special produsele premium de la Little Prints sunt realizate din silicon alimentar sau latex natural și nu conțin bisfenol A, BPA sau alți compuși chimici și toxici adesea întâlniți în materiale plastice.

Descoperiți ofertele curente din pagina oficială.

Contact:

+4 0725 766 847 

hello@littleprints.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img