vineri, 19 aprilie, 2024

Cumpenele tale din saptamana 14-20 decembrie

Distribuie:

Publicat:

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu intampini cumpene sau probleme in aceasta saptamana, dar nu esti capabila sa te bucuri de asta! Astepti prea multe de la viata fara sa faci nimic si judeci in permanenta lucrurile care ti se intampla. Din pacate pentru tine, vei realiza ca duceai o viata buna abia cand nu o sa mai fie asa.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu traversezi cea mai buna perioada a ta si nu esti capabila sa te lasi ghidata de cine trebuie. Orgoliul te poate impiedica sa iesi mai rapid dintr-o situatie neplacuta din cadrul familial. Ramai ancorata in realitate daca nu vrei sa fii dezamagita!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Saptamana aceasta vei avea parte de o pierdere financiara serioasa si de vina va fi doar naivitatea ta. Te increzi total in persoane pe care abia le-ai cunoscut si care iti promit luna de pe cer. Incearca sa lucrezi mai mult de una singura si sa vorbesti despre planurile tale doar cu cei dragi.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu vei intampina cumpene, insa problemele pe care le ai la locul de munca in ultima perioada iti vor pune capac. Nu mai esti dispusa sa accepti situatia ca pana acum si esti decisa sa schimbi ceva. Daca acum privesti totul cu pesimism, pe parcurs vei realiza ca nu putea sa ti se intample ceva mai bun!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu vei intampina cumpene in aceasta perioada, insa o greseala pe care o vei face la serviciu iti va parea mai grava decat e de fapt. Nu te panica si lasa lucrurile sa se aseze de la sine, vei rade de acest episod mai tarziu. Se anunta vesti bune pentru tine pe plan sentimental care te vor umple de energie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vor aparea din ce in ce mai multe neintelegeri intre tine si partenerul tau de viata si cu siguranta de vina este jobul tau. Incearca sa iti distribui corect timpul liber si sa nu neglijezi pe nimeni chiar daca iti doresti cu totul altceva. Daca te axezi doar pe munca, risti sa indepartezi o persoana foarte draga de langa tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu se anunta cumpene in aceasta perioada pentru tine, ci din contra unele probleme pe care le ai se vor rezolva. Tot ce trebuie sa faci este sa fii mai atenta la gestionarea bugetului si sa discuti cu familia ta atunci cand vine vorba de luarea unor decizii serioase.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vor aparea unele tensiuni intre tine si partenerul de viata pe fondul unor barfe care iti ajung la urechi. Daca il banuiesti de ceva, discuta deschis cu acesta si cere-i limuriri, insa nu il acuza fara dovezi. In caz contrar, risti sa creezi mai mult rau decat este si sa te pui in situatii penibile.

Leu (22 iulie – 22 august)

Problema majora a acestei saptamani sunt banii si faptul ca nu stii sa te organziezi asa cum ar trebui. Dispui de tot ce este necesar pentru a-ti putea acoperi cheltuielile, insa nu ii distribui corect si te vei lovi de dificultati banale. Asculta de sfatul unei persoane cu mai multa experienta!

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nu vei intampina cumpene in aceasta saptamana, insa vei avea parte de putin stres din cauza banilor. O persoana fara intentii prea bune va vrea sa te manipuleze in asa fel incat sa investesti o suma de bani fara sa iti ofere vreo garantie a vreunui castig. Incearca sa fii responsabila si documenteaza-te atent!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai parte si de bune si de rele, insa trebuie sa fii constienta ca nu poate fi totul numai lapte si miere. O schimbare in sfera profesionala poate fi grea pe moment, insa se va dovedi a fi cea mai buna decizie pe termen lung. Increde-te in propriile forte!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se anunta vesti bune pentru tine pe toate planurile, asa ca nu strica intregul moment din cauza unor mici neintelegeri cu cei dragi. Lasa de la tine mai mult, accepta si opiniile celorlalti si ofera-le libertatea de a fi exact asa cum simt ca trebuie sa fie pentru a se declara fericiti!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img