vineri, 29 martie, 2024

Cumplit! Pana in ultimul moment toti s-au rugat sa nu fie morti! Acesti studenti din Iasi au trecut prin chinuri groaznice si au murit inecati

Distribuie:

Publicat:

• Doi tineri moldoveni au pierit in apele Prutului • Ambii din Ungheni, aproape de pamantul romanesc au intrat in apele adanci si nu au mai putut iesi la suprafata • Pana in ultimul moment, familiile si prietenii lor au sperat sa fie gasiti in viata, dar nu a fost asa • Cei doi tineri erau studenti la Iasi si erau foarte buni prieteni

Durere fara margini peste Prut. Doi tineri au pierit inghititi de ape si au fost gasiti dupa cateva zile aproape de malul romanesc. Pe data de 4 august, cei doi tineri de 21 si 22 de ani au fost dati disparuti de catre familiile din Republica Moldova

Dupa cateva zile, un localnic din comuna ieseana Golaiesti a observat plutind pe Prut ceva ce parea a fi un cadavru. Imediat a sunat la numarul unic de urgente 112 si a cerut ajutor. La fata locului a intervenit o autospeciala de scafandri, o barca, un echipaj EPA-SMURD si sapte subofiteri din cadrul ISUJ Iasi. 

In urma interventiei, corpul neinsufletit al barbatului a fost scos din apa. Ulterior, la 300 de metri in amonte a fost gasita inca o persoana, tot decedata. Dupa ce au fost scosi din apa, au fost examinati de catre oamenii legii. Niciunul dintre ei nu avea semne de violenta si totul parea un accident nefericit. 

Trupurile celor doi studenti au fost duse la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie. Intre timp oamenii legii au deschis o ancheta pentru a stabili identitatea celor doi. 

Initial anchetatorii au spus ca cei doi barbati gasiti pe raul Prut ar avea aproximativ 40 de ani. Asta nu a putut decat sa dea o umbra de speranta familiilor celor doi tineri din Republica Moldova. Din pacate, cei doi barbati au fost identificati si s-a stabilit ca sunt tinerii dati diparuti in Ungheni pe data de 4 august.

Ambii erau studenti la Iasi

Din cate se pare ambii tineri au sarit in apele Prutului, insa curentii puternici i-au atras si nu au mai avut nicio sansa. Probabil ar fi plecat amandoi de acasa cu gandul de a se racori in Prut. In apa au intrat doar in slip, de aceea nu au fost identificati pe loc, neavand documente asupra lor. 

Unul dintre tinerii gasiti morti este Petru Margarintstudent la Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi la Tehnologia Constructiilor de Masini. Cel de-al doilea tanar care si-a gasit sfarsitul in Prut este Ion Popa, student la Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”. 

In mediul online deja au inceput sa curga mesaje de condoleante. Prietenii celor doi moldoveni inca nu dau crezare vestii care a cazut ca un fulger. Pe conturile de Facebook ale celor doi studenti sunt postate mai multe mesaje de adio. Durerea din cele doua familii este fulgeratoare. Trupurile celor doi tineri au fost luate de familie si transportate in Republica Moldova. 

Ambii urmeaza sa fie inmormantati in localitatea lor natala, la Ungheni. Ancheta in ceea ce priveste moartea celor doi tineri continua, insa cel mai probabil este vorba despre un accident nefericit. 
Dumnezeu sa ii ierte!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img