News Flash:

Cunoscuta inginera huseana, acuzata de PROFANARE DE MORMINTE

26 Aprilie 2015
3510 Vizualizari | 1 Comentarii
Judecatoria Husi a acceptat recursul facut de familia raposatului medic veterinar GAITA. Judecatorii au casat hotararea initiala prin care renuntasera la urmarirea penala a numitei TANICA CRETU, o renumita inginera din municipiul Husi, care a sustras fara acordul familiei, osemintele fratelui sau decedat si le-a mutat intr-un alt cimitir.

Principalul motiv pentru care CRETU TANICA a recurs al acest gest ar fi faptul ca familia raposatului nu s-ar ingriji de locul de veci, ba mai mult, acestia ar fi de religie catolica si nu ortodoxa asa cum este ea. Prin urmare, aceasta ar fi mutat osemintele intr-un loc in care sunt ingropati alti trei frati ai sai.

Dupa analizarea tuturor probelor, magistratii Judecatoriei Husi au decis casarea solutiei procurorilor si au dispus inceperea cercetarii judecatoresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de profanare de morminte.

Magistratii au aratat ca aprecierea procurorului cu privire la inexistenta interesului public este neintemeiata fata de materialul probator administrat in cauza si din care rezulta cu certitudine savarsirea cu vinovatie a infractiunii de profanare de morminte, cauzand prin aceasta o grava atingere a memoriei celui disparut, dar si sentimentului de veneratie al familiei defunctului.


“Exista interes public in judecarea unei asemenea fapte, avand in vedere nu in ultimul rand situatia inacceptabila in care se afla in prezent sotia supravietuitoare si fiul defunctului de a se reculege la un mormant ce nu le apartine si, foarte posibil, care sa nu poarte incarcatura emotionala si afectiva initiala.”, au subliniat judecatorii huseni.judecatoria husi tanica cretu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011913 (s)